x

FOTOSERIE: Vegas Udvalgte indtog Vesterbro

FOTOSERIE: Vegas Udvalgte indtog Vesterbro

Vegas Udvalgte vendte tilbage med seks nye, fremadstormende navne på plakaten

Igennem de sidste ti år har Vegas bookere udvalgt en bred palet af fortrinsvis danske kunstnere og samlet dem til én aftens koncertarrangement under betegnelsen "Vegas Udvalgte". I går fejrede spillestedet jubilæet med seks nye navne. GAFFAs fotograf Kim Matthäi Leland var til stede og tog en flot fotoserie af de optrædende, som du kan se ovenfor. 

Årets Udvalgte var som følger:

Ida Laurberg (billedet) og hendes popunivers begyndte allerede at give lyd fra sig i 2016, hvor hun udgav "Puppy Dog Eyes", som sidenhen har fået over 20 millioner streaminger.

Ligeledes unge Josephin Bovién har allerede på rekordtid formået at udgive debutalbum og debuterede på Spot Festival 2019, og det er et vaskeægte, spirende r&b-talent, den blot 18-årige aarhusianer giver udtryk for. I den tungere, hiphoppede og reggeaton-betonede ende fandt man Bbybites, hvis forbilleder inkluderer kunstnere som Mahalia og M.I.A.

Band-afdelingen stod Ganger og Joyce for. Førstnævntes debutalbum Mørk blev mødt med betydelig anmelderros rundt omkring, og vi kvitterede eksempelvis med flotte fem ud af seks stjerner, mens sidstnævnte ledet af frontmand Sebastian Wegener er garante for bundærlig pop-punk. 

Det internationale udsnit leverede svenske Viktor Persson aka. Late Verlane, der med sin androgyne vokal med længsel skuer tilbage mod 70'ernes alternative popsange. Han har blandt andet udgivet singlen "Poolside". 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA