x

Endnu en stor amerikansk festival aflyst grundet coronavirus

Endnu en stor amerikansk festival aflyst grundet coronavirus

Den enorme branchefestival South By Southwest er aflyst

Forleden gjaldt det den store EDM-festival Ultra Light Music i Miami, Florida, og nu er endnu en stor amerikansk festival blevet aflyst grundet frygten for coronavirus. Denne gang gælder det musik-, film- og tech-festivalen South By Southwest, også kendt som SXSW, i Austin, Texas. Festivalen skulle have fundet sted 13.-22. marts, men er nu aflyst af bystyret.

Festivalen tiltrækker især branchefolk, har fokus på nye navne og kan lidt ses som det amerikanske svar på Spot Festival, bare meget større. Hvert år tiltrækker den cirka 200.000 gæster.

På Twitter skriver arrangørerne:

"Vi er knust over at skulle fortælle denne nyhed. Indstillingen "The Show Must Go On" ligger i vores DNA, og det er første gang i sin 34 år lange historie, at denne marts-begivenhed ikke vil finde sted. Vi arbejder os nu gennem følgerne af denne uforudsete situation. Så sent som onsdag fortalte de lokale sundhedsmyndigheder, at "der ikke er noget bevis for, at det at lukke SXSW eller andre forsamlinger vil gøre samfundet sikrere. Imidlertid udvikler situationen sig hurtigt, og vi ærer og respekterer byen Austins beslutning. Vi er forpligtede på at gøre vores for at beskytte vores personale, besøgende og byfæller."

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Det gør spillestederne efter Mette Frederiksens corona-melding


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA