x

VIDEO: Neil Young i livesession fra stuen – hustruen Daryl Hannah filmer

VIDEO: Neil Young i livesession fra stuen – hustruen Daryl Hannah filmer

Rocklegenden Neil Young annoncerede i går, at han starter en serie livesessions under navnet Fireside Sessions.

Neil Young følger trop med en lang række især yngre kollegaer, der vender blikket mod det digitale og tilbyder underholdning i solidaritetens navn. Youngs Fireside Sessions bliver streamet på hans forskellige SoMe-konti – undtagen Facebook. Det sociale medie har han i sinde at droppe, kan man læse på hans hjemmeside.

"Fordi vi alle er hjemme og ikke risikerer at bevæge os ud, så vil vi prøve at lave en lille stream foran min pejs, som min skønne kone (Daryl Hannah) vil filme. Det bliver en low key hjemmeproduktion, et par sange, lidt tid sammen", skrev Young på sin hjemmeside neilyoungarchives.com

LÆS OGSÅ: VIDEO: Chris Martin synger Coldplays megahits for #TogetherAtHome

I går spillede Young så sin første Fireside Session som en del af den digitale kampagne for Bernie Sanders, den demokratiske præsidentkandidat, som han støtter. For detaljer om flere sessions opfrodrer han til, at man holder øje med hans kanaler. 

Young følger trop med en masse andre artister og en musikbranche, der på få dage har fået fået vendt bunden i vejret grundet udbruddet af coronavirus. Kæmpe turnéer fra Foo Fighters, Billie Eilish, Elton John og Thom Yorke er blevet udskudt. Herhjemme gælder det stort set alle danske artister, der havde planlagt en forårsturné.

Det virker dog som om, at de fleste artister er opsatte på at holde musikken og forbindelsen til publikum i live, og nu altså også legenden Neil Young:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA