Nyhed

Danmarks første digitale jazzklub slår dørene op

GAFFA.dk – alt om musik

På Smittefri Jazzklub kan du se koncerter streamet direkte fra musikernes egne stuer.

Det nordiske fællesskab for unge jazzmusikanter, Jazzkollektivtet, har taget kampen om imod corona-spredning og de medfølgende økonomiske udfordringer for musikbranchen. Smittefri Jazzklub er både en opfordring til at blive hjemme og samtidig Danmarks første online jazz-spillested.

­– For at undgå at udbredelsen af corona-smitte bliver koncerterne streamet direkte fra musikernes egne hjem og telefoner. Når både musikere og publikum bliver hjemme, er det nemlig kun jazzen, der smitter, skriver Jazzkollektivet på sin hjemmeside.


Koncerterne kan ses på Jazzkollektivets Facebookside, hvor du også kan ønske sange til sætlisten. 

Første koncert bliver sendt i dag klokken 18.00 fra et sommerhus i Odsherred, imens næste koncert kan streames søndag den 22. marts klokken 18.00.

LÆS OGSÅ: VIRTUEL KONCERTGUIDE: Få overblik over de mange online-begivenheder


– Hvis publikum kan lide musikken, kan de både støtte de enkelte musikere og konceptet på MobilePay. Vi er klar over, at livemusik ikke er så nødvendigt som dagligvarer i disse tider, men vi vil gerne give en god live-oplevelse til de danskere, som har brug for lidt opmuntring, nærvær og god musik i denne svære tid, påpeger Frederik Flach, musiker og grundlægger af Jazzkollektivet.

ANNONCE