Nyhed

KARANTÆNE-AKTIVITET: Taylor Hawkins fra Foo Fighters giver trommeundervisning

GAFFA.dk – alt om musik

Foo Fighters’ tøndebasker lærer dig at lave tromme-fills i undervisningsvideo. Se videoen nederst.

Du har nu mulighed for at lære at spille trommer under corona-karantænen. Og endda af én af de allerstørste. Taylor Hawkins fra Foo Fighters har nemlig udfoldet sig som trommeunderviser i en Instagram-video.

Videoen er uploadet af Queens trommeslager, Roger Taylor og viser Hawkins, der på hurtig, men pædagogisk vis forklarer, hvordan man laver et 4/4-beat og tilføjer tromme-fills.


”Hej, jeg er Taylor Hawkins, en af Roger Taylors dygtige elever” byder den 48-årige trommeslager velkommen.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters forstyrret af spøgelse under indspilninger

”Jeg vil give en lille lektion i trommer, ligesom Roger har gjort, for at få tiden til at gå og have lidt sjov i den vanvittige periode, vi er i.”


Roger Taylor tilføjer i opslaget, at det kun er den første undervisningsvideo fra Hawkins.

Hvis du hurtigt får hans trommespil ind under huden, kan du give dig i kast med Brian Mays guitar-solo til ”Bohemian Rhapsody”. Han guider dig igennem den her:

KARANTÆNE-TV: Brian May lærer dig at spille soloen fra "Bohemian Rhapsody"


Taylor Hawkins blev i 2018 kåret til verdens femtebedste rocktrommeslager af NME. Han blev dog overhalet af sin bandkammerat Dave Grohl, der indtog fjerdepladsen.

Tidligere på året fortalte Foo Fighters, at deres 10. album er færdigt. De har dog hverken offentliggjort udgivelsesdato eller albumtitel endnu.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First in a short series of drum tips from the great Taylor Hawkins! @officialqueenmusic @foofighters #DontStopUsNow #taylorhawkins


Et opslag delt af rogertaylorofficial (@rogertaylorofficial) den

ANNONCE