x

Dolly Parton donerer én million dollars til kampen mod corona

Dolly Parton donerer én million dollars til kampen mod corona

Dolly Parton har netop meddelt på sin Instagram-profil, at hun har doneret én million dollars til Vanderbilt University Medical Center, der arbejder på en kur mod den lige nu altødelæggende coronavirus.

Den amerikanske country-dronning Dolly Parton har et hjerte af guld og har gang på gang med anseelige donationer vist, at hun ikke er bleg for at dele ud af hverken omsorg eller pengebeløb, når folk har brug for det. 

Lige nu kæmper forskere over hele verden med at blive klogere på den virus, der i skrivende stund sørger for, at verden står fuldstændig stille. En af dem er Dr. Naji Abumrad, der er en af Partons venner. Han er involveret i forskningsarbejde på Vanderbilt University Medical Center, der ifølge Partons Instagrampost arbejder hårdt på at finde en kur mod coronavirus. 

Dr. Abumrad har informeret Parton om gode udsigter til arbejdet med at finde en kur mod netop denne nye virus, og det er derfor, at den amerikanske verdensstjerne har valgt at kaste så mange penge efter netop dette projekt på Vanderbilt University Medical Center. 

LÆS OGSÅ: LISTE: De 24 bedste danske album fra 2020 (januar-marts)

Hun opfordrer ydermere dem, der har råd, til at gøre ligesom hende og donere penge til forskning. 

Parton har tidligere doneret én million dollars til Monroe Carell Jr. Vanderbilt Children's Hospital, der efterfølgende blev omdøbt My People Senior Activity Center til hendes ære. Derudover har hun også været meget optaget af at donere til børn – med et særligt fokus på uddannelse. 

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Et opslag delt af Dolly Parton (@dollyparton) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA