x

Er der ny musik på vej fra Arcade Fire? Win Butler teaser på Instagram

Er der ny musik på vej fra Arcade Fire? Win Butler teaser på Instagram

Win Butler deler tidlige påskeæg på de sociale medier

Win Butler, frontmanden i det canadiske indie-rockband Arcade Fire, har delt et videoklip på sin Instagram-story med ny musik. Klippet er nu blevet fjernet, men det lykkedes et par fans at optage og dele det på Reddit. Du kan se det nederst.

I klippet, der består af otte sekunders instrumental, akustisk musik, skrev Butler: ”sometimes it takes 20 years to write a song (nogle gange tager det 20 år at skrive en sang, red.)

LÆS OGSÅ: Hør Arcade Fires fulde version af Disney-klassiker

Det vides endnu ikke, om sangen er forbundet til et nyt Arcade Fire-album. Sidst den eksperimenterende og folkede indie-rock-sekstet udgav et album var Everything Now i 2017. Pladen fik tre stjerner af GAFFAs Michael Jose Gonzalez, der skrev, at ”der er længere imellem de gode sange på Arcade Fires svære femmer.”

Ser man bort fra Everything Now, der ikke helt levede op til de foregående udgivelser, så har Arcade Fire ellers altid været garant for god musik: Debuten, Funeral, fra 2005 og The Suburbs fra 2010 fik begge fem stjerner, imens Neon Bible modtog de maksimale seks stjerner af GAFFA i 2007.

Med sådan en historik er det svært ikke have høje forventninger til en Arcade Fire-plade. Især ikke når materialet eftersigende har taget 20 år at skrive.

Saw someone ask if you could listen to Wins story without an instagram account so whoever asked here ya go from r/arcadefire

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA