Nyhed

Nu kommer Danmarks første drive in-koncertsted

GAFFA.dk – alt om musik

Ryk sædet tilbage og slå fødderne op på instrumentbrættet, når du i slutningen af april kan se koncerter bag forruden af din bil.

Fra omkring den 25. april indvier Tangkrogen i Aarhus den nye ”P-Scene”. Scenen fungerer som et midlertidig drive in-koncept, hvor du på behørig afstand kan nyde både livekoncerter og comedy, oplyser Lokalavisen Aarhus.

Ifølge iværksætterne bag P-Scenen fortæller, er det er den første i hele Danmark af sin slags:


”Vi i er langt i planlægningen af Aarhus nye faste drive-in på Tangkrogens P-Scene. Den første af sin slags i Danmark,” skriver de i et opslag på deres Facebookside.

”Vi arbejder tæt sammen med myndigheder om de sidste tilladelser og planer for god og sikker afvikling. Vi glæder os til at kunne melde navne og programpunkter ud i starten af næste uge,” lyder det i opslaget. 

LÆS OGSÅ: Joy Mogensen til danske spillesteder: ”Vi knokler for at give jer svar”


Initiativet er stablet på benene af eventbureauerne Front of House og Aarhus City Forening og skal være en hjælpende hånd til den århusianske musik- og kulturbranche, der er blevet økonomisk påvirket af corona-krisen.

”Projekt giver byens kunstnere mulighed for at komme ud at optræde trods corona, samtidig med at vi kan give folk mulighed for at komme ud til en god, sundhedssikker og fælles oplevelse, før vi igen kan komme tilbage til normale tilstande og igen kan tage byrummet og kulturscenerne i brug" udtaler Claus Bech, direktør for Aarhus City Forening til Lokalavisen Aarhus.


ANNONCE