Nyhed

The Mission klar med ny dansk koncertdato

GAFFA.dk – alt om musik

Bliv suget ind i The Missions mørke bagkatalog, når post-punkerne gæster Lille Vega den 8. april 2021.

The Mission var en af frontløberne for 80’ernes genre som new wave, goth rock og post punk. Især kan deres musik forbindes med samme mørke og melodi, der kan høres i bands som The Cure og Echo and the Bunnymen.

Gruppen skulle have givet to koncerter i henholdsvis Vega og Loppen den 14. og 15. april i år, men koncerterne blev aflyst grundet coronakrisen. Nu kommer bandet så til Danmark næste år, dog indtil videre kun én gang, i Vega 8. april.


Det britiske band blev dannet efter Wayne Hussey og Craig Adams i 1985 forlod goth rock-bandet The Sisters of Mercy og herefter grundlagde The Mission med Simon Hinkler og Mick Brown. Der har været en del udskiftninger i bemandingen, og bandet har sågar holdt to pauser, men siden den seneste gendannelse i 2011 har tre af de fire oprindelige medlemmer været med.

LÆS OGSÅ: The Mission opløses

I løbet af bandets 35-årige karriere har de blandt andet spillet support for navne som The Cult, U2 og The Cure. De debuterede i 1986 og har i alt udgivet 11 studiealbum, seneste Another Fall From Grace i 2016.


The Mission spillede på dansk grund i København tilbage i 2005, hvor GAFFAs anmelder Henrik Thranum kvitterede med tre stjerner. Han mente, det var en uoplagt koncert og kaldte det for ”Endnu en dag på kontoret for de gamle goth-rockere.”

Koncertbilletter er sat til salg og de kan købes lige her.

Gør dig goth-klar The Missions mesterlige ”Wasteland”:


ANNONCE