Nyhed

Heartland er klar med datoer for 2021

GAFFA.dk - alt om musik

Heartland er som alle andre, danske festivaler aflyst, men i 2021 kan vi igen se frem til dejlige dage ved Egeskov Slot. 

Coronavirus har sat en gevaldig stopper for festivalsommeren, så vi må alle lede efter alternative måder at få musikken ind under den solbrændte hud i 2020. Intet kan dog holde os fra at se frem mod 2021 med længsel, og Heartland har netop offentligjort datoerne for festivalen i 2021, der kommer til at løbe af stablen fra den 27. til den 29. maj.

I følge en pressemeddelelse arbejdes der allerede nu på at sammensætte et internationalt program, der indeholder de fire bærende søjler i Heartlands DNA: Musik, Talks, Mad og Kunst. De vides endnu ikke om nogle eller flere af dette års bookinger bliver overført til 2021, men vi kan da krydse fingre. 


LÆS OGSÅ: Heartland Festival fortæller om aflysning

I år skulle navne som The National, The Cardigans, Rufus Wainwright, Beck og The Beach Boys-frontmanden Brian Wilson, Femi Kuti, Cat Power, The Avalanches, L’Imperatrice, Spleen United, Hugorm, José González, Claus Hempler og Annika Aakjær have spillet.

Kan du ikke vente, kan du fra i dag købe Heart-voucheren. Heart-voucheren fungerer som et gavekort og kan bruges til alle slags billetter til Heartland 2021 købt via Ticketmaster. Det er i det hele taget vigtigt at bakke om om festivalerne i denne tid, så vi er sikre på, at vi kan vende tilbage næste år. Derfor: Behold din billet, hvis du har sådan én. Det er dog muligt at få refunderet sin billet, hvis man ønsker det.


ANNONCE