x

Tinderbox annoncerer datoer for 2021 – og første band

Tinderbox annoncerer datoer for 2021 – og første band

Kashmir bliver første band

Den 6. april bekendtgjorde statsminister Mette Frederiksen, at regeringens forbud mod større forsamlinger blev forlænget til og med august, og dermed blev langt hovedparten af Danmarks festivaler aflyst med ét slag på et tv-transmitteret pressemøde. Herunder odenseanske Tinderbox, der nu er klar med datoer for 2021, nemlig 24.-26. juni og det første navn, Kashmir.

Festivalen har efter eget udsagn oplevet en overvældende opbakning og efterspørgsel på, hvordan man kan støtte festivalen. Mange har efterlyst muligheden for allerede nu at købe billet til 2021 for at støtte op om festivalen. Tinderbox vælger derfor at sætte et mindre antal partout-billetter til salg til samme pris, som den var for 2020, i en begrænset periode frem til, at Tinderbox skulle have fundet sted i år:

– Vi er meget taknemmelige for den konkrete efterspørgsel på 2021-billetter til Tinderbox. For os er det den ultimative støtte, og det giver os både håb og sikkerhed for, at folk ønsker at tage på festival i 2021 oven på den krise, vi gennemgår lige nu. Det gør vores fremtidige planlægning af festivalen en hel del nemmere, udtaler festivalchef Brian Nielsen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: NorthSide klar med 2021-datoer – og første navn

Kashmir spiller én af kun to danske koncerter i 2021
I forbindelse med festivalaflysningen er gæster blevet opfordret til at beholde deres billet, som automatisk gælder til Tinderbox 2021. Det er dog muligt at få pengene tilbage, hvis man ønsker det, men hvis man vil støtte festivalen, gælder det altså om at holde fast i sin billet, og nu har man også fået første navn offentliggjort.

– At vi skyder nedtællingen til Tinderbox 2021 i gang med lige præcis Kashmir, er vi enormt glade for. Mange havde set frem til at skulle se Kashmir denne sommer, og at bandet er med på at skubbe deres reunion til 2021, betyder virkeligt meget for os alle. Kashmir er noget helt specielt, og de spiller kun to festivaler næste år, så det er også meget eksklusivt, at de har valgt Tinderbox som den ene, siger Brian Nielsen.

Kashmirs anden danske festivalkoncert i 2021 bliver på NorthSide, som Brian Nielsen også er direktør for, og som også netop har offentliggjort datoer for næste år.

Tinderbox 2021 finder sted i Tusindårsskoven i Odense den 24.-26. juni 2021.

Billetter kan købes på Tinderbox.dk fra den 24. april kl. 10.00 til den 27. juni kl. 23.59.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA