x

Daft Punk arbejder på ny musik

Daft Punk arbejder på ny musik

Opdatering per 29. april: Nedenstående historie viser sig desværre ikke at være helt korrekt ifølge Dario Argentos producere. Læs mere her.

Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter skaber soundtrack til italiensk krimi

Der er godt nyt fra Daft Punk, som ikke har udgivet ny musik i eget navn siden det storhittende album Random Access Memories fra 2013, den med "Get Lucky" – om end de siden har samarbejdet med The Weeknd i 2016 på to sange på Starboy-albummet og i 2017 på sangen "Overnight" med det australske band Parcels.

Filmsitet moovy.dk citerer nemlig den italienske avis La Republicca for, at den franske elektronika-duo alias Guy-Manuel de Homem-Christo og Thomas Bangalter har henvendt sig til instruktøren Dario Argento for at høre, om de må skrive musik til hans kommende film, og det har Argento sagt ja tak til. Filmen har titlen Occhiali neri, hvilket kan oversættes til "Sorte briller".

"De er mine beundrere, de kender alle mine film. Nogle franske venner fortalte dem, at jeg skulle optage en ny film, og de ringede for at sige: 'Vi vil gerne arbejde sammen med dig,'," citerer Moovy.dk Argento for at sige til La Republicca.

Dario Argento er især kendt for horrorfilm som Suspiria (som i 2018 fik et remake af Luca Guadagnino med musik af Thom Yorke), Inferno og Phenomena og har også været med til at skrive manuskriptet til Sergio Leones legendariske western Once Upon a Time in the West.

Filmen Occhiali neri bliver en krimi, der foregår i Roms natteliv og i landområderne ved Lazio. Optagelserne skulle have begyndt i maj, men da Italien stadig er hårdt ramt af coronavirussen, er arbejdet blevet udskudt og forventes påbegyndt til september.

Det er anden gang, Daft Punk indspiller et soundtrack. Første gang var til Disney-filmen Tron: Legacy i 2010. Hør soundtracket nedenfor.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Robotterne genopstår med symfoniorkester på fantastisk filmisk sci-fi-score


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA