Nyhed

Roland giver adgang til legendariske instrumenter og opfordrer til at dele med #rolandathome

GAFFA- alt om musik

Selvom Coronapandemien raser og har stor indflydelse, især på udøvende musikere, så har Roland med deres nye tiltag #rolandathome gjort det meget nemmere at være musiker derhjemme. Med #rolandathome kan man sige, at det, der adskiller os bringer os sammen. Musik har en universel evne til at bringe mennesker sammen. På tværs af grænser, kulturer, status, så er musik det mest universelle sprog, der findes. Ligegyldig hvordan din situation ellers ser ud, så kan et stykke fantastisk musik ændre din dag og måske dit liv.

Og som musikere får vi det til at ske. Vi får idéen, spiller de første spæde toner og akkorder, begynder at finde ord til teksten og samler ideerne i et samlet track, som til sidst bliver finpudset. Gennem Coronakrisen har man set utallige eksempler på kreative musikere, der producerer og udgiver musik hjemmefra, og sandt at sige har der aldrig været en bedre tid til at udforske kreativiteten og tage den til det allerhøjeste niveau.

gallery_large


I den kommende periode vil #rolandathome komme med masser af tips og tricks til, hvordan du booster din musikalske kreativitet derhjemme. Følg #rolandathome på de sociale medier, så får du din daglige dosis af kreativ sparring og inspiration, og Roland opfordrer dig til at dele dine musikalske historier ved at tagge dem med #rolandathome.

Roland har samlet en række produkter, der gør hjemmelivet som musiker nemmere, mere kreativt og hjælper dig hele vejen fra idé til færdig produktion. Der vil løbende komme tips og tricks om, hvordan du på nye sjove måder kan bruge produkterne og din mobiltelefon, og allerede nu ligger der en masse brugbare tutorials og forskellige videoer, der viser, hvordan du kan booste din kreativitet, når du nu alligevel skal være derhjemme.

Kom i gang med Roland Cloud


Et rigtigt godt sted at starte er på det nye Roland Cloud. Roland Cloud er Rolands sted oppe i skyen. Med Roland Cloud kan du mødes med andre musikere, dele idéer og ikke mindst se, hvad der rører sig af nye ting. Roland har været særdeles aktive her under Coronakrisen, og man kan bogstaveligt talt vælte sig i fede løsninger, der alle sammen gør det sjovere, federe og nemmere at lave god musik hjemmefra.

Her skal bare nævnes et rigtig godt eksempel. Nemlig den spritnye ZENOLOGY soft synth. Med ZENOLOGY får du simpelthen 50 af de fedeste Roland-synths og trommemaskiner i en samlet pakke. Forestil dig, at du havde adgang til legendariske synths og trommemaskiner såsom TR-808, JUPITER-8 og JUNO-106. Men det er slet ikke det hele. Nej, ZENOLOGY-pakken bliver ved med at give. Den er baseret på Rolands ZEN-Core-system, som du blandt andet finder i Rolands topmodeller Fantom og Jupiter, og når du downloader den gratis version, følger der en Roland Cloud-bruger-account med. Den inkluderer 182 gratis presets, som dækker en række af de mest legendariske Roland-synths og flere forskellige trommemaskiner.

Selvom den gratis version er mere presets end alm synth, så har du allerede med den gratis version masser af muligheder for at justere mange forskellige parametre i hvert presets. Rolands ZEN-Core system fås også til di DAW, så du nu kan få de samme lyde både i din synth og i din DAW. Det betyder at du nu kan lave dine egne biblioteker, custom banker og gemme og dele med venner og medmusikanter. Hvis man vil have mere kan man tegne et abonnement, og der er flere forskellige så man kan få det der passer til ens behov.På Rolands Cloud side kan man ikke bare se ZENOLOGY pakken med alle de andre muligheder Roland Cloud tilbyder, og den vokser dagligt, med både nye brugere, nye tiltag, nye muligheder.


Roland Cloud har med deres Cloud manager Purchase Lifetime Keys, skabt en hel ny måde at have adgang til sine softwareinstrumenter. Det er meget simpelt, så længe dit medlemskab er aktivt så har du adgang også selv om du ikke er betalende medlem. Enkelt og simpelt og meget fair. Hvis du vil checke det ud så får du 30 dages gratis adgang. Så kan du i ro og mag, derhjemme checke alt indholdet ud og se hvilket abonnement, der passer til dig.


ANNONCE