x

SmukFest lancerer #Hjemmefest

SmukFest lancerer #Hjemmefest

Erstatningsfestivaler er en ting nu – SmukFest følger i halen på Roskilde Festival og lancerer Walthers Hjemmefest 2020.

Festivalsommeren bliver markant anderledes i år, end vi er vant til, men flere større festivaler opfordrer nu til at trofaste besøgende til at lave deres egen mini-festival og samler venner og bekendte i sommerhuset, parken, på tagterrassen eller i kollektivets fællesstue i uge 32.

"2020 er vendt på hovedet, til gengæld kan vi nu søge inspiration – efter 40 år glæder vi os meget til at se, hvilke Smukfest'er I banker op derhjemme," skriver SmukFest i en pressemeddelelse. 

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival 2020 genopstår – du skal bare bygge den selv

Du kan fejre SmukFest på din helt egen måde, men du kan også få hjælp fra festivalen selv til at komme i den rette stemning. Festivalen sælger #Hjemmefest-pakker, der håndplukkes og pakkes af festivalens frivillige, og de sørger for, at du har din pakke umiddelbart inden uge 32. Der medfølger et onlinecommunity af hjemmefester, hvor der streames "ting og sager, laver konkurrencer og i det hele taget så meget festivalstemning, som vi nu kan på distancen."

SmukFest kommer i øvrigt med en bøn om at beholde festivalbilletten eller billetten til en af festivalens boformer fra 2020 til 2021, men hvis ikke det er en mulighed for dig, kan du få refundreret billetten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA