x

LIVE FRA VA15: Glæd dig til mags og Liberty aka Mattias Kolstrup

LIVE FRA VA15: Glæd dig til mags og Liberty aka Mattias Kolstrup

Tirsdag den 16. juni kan du igen opleve to acts på én aften, når mags og Liberty lægger vejen forbi det gule hus i Aarhus.

Femte omgang Live fra VA15 byder på to navne med hver deres udtryk og udgangspunkt. Mags er en ny lysende stjerne på den danske pophimmel, og Liberty er det nye alter ego for tidligere Dúné-frontmand Mattias Kolstrup, der har erfaringen fra tidligere musikalske eventyr, men nu står på helt egne ben i en ny konstellation. 

Selvom mags blot har 24 år på bagen, så har hendes vej i musikbranchen allerede været lang. Uden kontakter til nogle folk i musikbranchen, men udstyret med evnerne til at skrive fængende tekster, har mags banet sin egen vej mod den pladekontrakt, hun i dag har med Warner Music. Debutalbummet er på trapperne, og mags, der skulle have stået på scenen til årets NorthSide, bringer tirsdag aften sit talent forbi vores kanaler. 

Mattias Kolstrup har oplevet stor succes med sit gamle band Dúné, der har spillet på alle landets største scener. I 2018 trak de stikket og begav sig hver især ud på nye musikalske eventyr. For tidligere frontmand Mattias Kolstrup har det betydet starten på projektet Liberty, der kulminerer den 19. juni med udgivelsen af debutalbummet Haven't Felt This Great Since 1988. Kolstrups live-meritter taler for sig selv, så vi glæder os til at byde den garvede, energiske og talentfulde herre velkommen på Vester Allé. 

LÆS OGSÅ: LIVE FRA VA15: Se Ericka Jane og The Entrepreneurs' fantastiske livesessions

Husk, du kan følge med, uanset hvor du befinder dig. Koncerternes varighed er omkring 30 minutter, og vi opfordrer kraftigt til at donere et valgfrit beløb til artisterne i løbet af koncerterne via de MobilePay eller PayPal-informationer, der står på skærmen. 

Kl. 19.30 - mags (Direkte link til stream)

Kl. 21.00 - Liberty (Direkte link til stream)

Med ”Live fra VA15” ønsker vi at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i høj grad betydet, at kunstnerne har måttet forære deres musikalske ydelser væk online – for at vise fanen og opretholde et momentum. Vi håber at kunne rykke ved gratis-tilgangen, når vi gør det muligt at donere penge til de optrædende i løbet af deres showcase. 

Live fra VA15" produceres af GAFFA, SPOT og ROSA. Vi annoncerer snart flere navne til Live fra VA15, så hold øje med gaffa.dk og spotfestival.dk.

Tak til HiFi Klubben og PROMUS, der venligst har udlånt A-LAB til disposition til optagelserne. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA