Nyhed

LIVE FRA VA15: Se fantastiske livesessions med Elisha, Undertekst og Marshall Cecil

GAFFA.dk - alt om musik

I løbet af ugen har vi haft besøg af hele tre fede navne i Live fra VA15 – se eller gense deres livesessions her. 

Når vi nu ikke kan samles om festivalerne på samme måde, som vi plejer, så må vi ty til andre metoder. Vores koncept Live fra VA15 bød i ugens løb på fantastiske koncerter med både Elisha, Undertekst og Marshall Cecil. Det er en fornøjelse at have besøg på matriklen, og når der ikke spilles virkelig god musik inde i livestudiet, så hygges der på terrassen – og vi oplever en snert af det sammenhold, man normalt kun rammer i festivalsæsonen. 

LÆS OGSÅ: GAFFA og SPOT Festival sender live fra musikkens aarhusianske epicenter


Det er en fornøjelse at få livemusikken tæt på igen, og det håber vi virkelig skinner igennem ude bag skærmene, hvor du sidder og ser med. Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen, kan du sagtens nå at se med. Videoerne er tilgængelige inde på vores Facebookside, og den sidste session er ikke spillet endnu. I næste uge gælder det blandt andre mags og Liberty aka Mattias Kolstrup – tidligere frontmand i Dúné. 

Se eller gense ugens tre livesessions herunder. Ønsker du at komme med donationer til de tre acts, kan du sagtens gøre det. Husk blot at skrive navnet på den artist, du ønsker at støtte i din overførsel på MobilePay 18760.

ELISHA

UNDRETEKST



MARSHALL CECIL

ANNONCE