x

LIVE FRA VA15: Se eksklusive sessions med Aksglæde, Ida Laurberg, Drew og Astronaut

LIVE FRA VA15: Se eksklusive sessions med Aksglæde, Ida Laurberg, Drew og Astronaut

I sidste uge afholdt vi de foreløbeligt afsluttende sessions i Live fra VA15-regi – Aksglæde, Ida Laurberg, Drew og Astronaut kiggede forbi studiet.

Sæsonaflsutningen af GAFFA, SPOT og ROSAs liveformat Live fra VA15 blev afviklet i sidste uge. Vi havde fire fantastiske acts forbi studiet i A-LAB, hvor det efterhånden er blevet til 14 fede livesessions med en masse forskellige artister fra den danske musikscene. Mere end 170.000 visninger senere kan du fortsat se eller gense koncerterne på vores Facebookside. Se koncerterne længere ned i artiklen.

SE OGSÅ: Intimkoncerter med Nicklas Sahl, Greta, mags og Liberty

Med ”Live fra VA15” ønskede vi at danne grobund for økonomisk support til musikken. Corona-krisen har i højere grad end nogensinde før betydet, at kunstnere har måttet forære deres musikalske ydelser væk – for at vise fanen og genoprette et iturevet momentum. Vi har gjort det muligt at donere direkte til artisterne eller til et godt formål udvalgt af den optrædende artist, for på den måde at gøre opmærksom på, at livemusik har en stor økonomisk værdi.

AKSGLÆDE

IDA LAURBERG

DREW

ASTRONAUT

Tak til Hi-Fi Klubben & PROMUS – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA