x

ABBA har fem nye sange på vej

ABBA har fem nye sange på vej

De udkommer dog først i 2021

Så er der godt nyt for ABBA-fans. Den legendariske gruppe har hele fem nye sange på vej og ikke kun to, sådan som de tidligere har lovet. Til gengæld udkommer de nye sange først i 2021.

Det er værten Geoff Lloyd fra den engelske podcast Reasons to Be Cheerful, der, citeret af The Independent, fortæller, at han har talt med Björn Ulveaus fra ABBA via Zoom. Ulveaus er gået i selv-isolation på sin ø i den stockholmske skærgård.

"De har indspilet fem nye sange. De skulle have været ude i slutningen af sidste år... På grund af tekniske problemer og pandemien er det blevet forsinket. Men han lovede mig, at den nye ABBA-musik vil være ude i 2021".

Allerede tilbage i 2018 udtalte Björn Ulveaus ved gallapremieren på filmen Mamma Mia! Here We Go Again i London, at gruppen havde indspillet to nye sange, og han beskrev dem således: 

 

ABBA har tidligere antydet, at de vil tage på en slags hologramturné, når de nye sange er udkommet. Altså en turné, hvor de rigtige medlemmer ikke fysisk er på scenen.

ABBA gik i opløsning i 1983, og bortset fra et enkelt nummer ved en privat fest i 2016 har de ikke optrådt sammen siden. De har heller ikke udgivet ny musik siden 1982.

Tilbage i 2018 fik GAFFA et eksklusivt interview med ABBAs Benny Andersson og Björn Ulveaus, og du kan læse interviewet nedenfor.

LÆS OGSÅ: STORT, NYT ABBA-INTERVIEW: – Det var utroligt, hvor godt det føltes at blive genforenet

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA