Nyhed

Aarhus-rapperen Shmur dræbt i skudopgør

GAFFA.dk – alt om musik

Den aarhusianske rapper blev kun 25 år

Onsdag aften omkom en 25-årig af sine kvæstelser, efter han blev skudt ved Travbanen i Aarhus. Det har siden vist sig, at manden var den aarhusianske rapper Shmur.

Det rapporteres af blandt andre B.T. og Ekstra Bladet. 


Rapperens manager Prasad Balakumar bekræfter dødsfaldet i en pressemeddelelse, citeret af Ekstra Bladet

"Det er med stor sorg, at vi kan bekræfte, at Shmur, artist, kunstner og pladeselskabsmedejer af Selfmade Records er afgået ved døden. Shmur var en af vores bedste artister. Han var en af de mest anticiperede upcoming artister på den danske musikscene. Det gladeste, kærligste og mest positive menneske, som jeg nogensinde har mødt. Shmur vil altid leve videre i os," udtaler mangeren.

Ifølge Østjyllands Politi havde Shmur, hvis borgerlige navn er Abukar Ali, forbindelser til det kriminelle miljø i Aarhus. 


Samme dag blev en 42-årig mand også stukket ned i Aarhus. Manden var efter sigende prospect i rockerklubben Satudarah. 

Drabene er sket som led i "rivaliseringen i de kriminelle miljøer", fortæller Østjyllands Politi. Men intet tyder på, at der er en sammenhæng mellem de to drab, udtaler politiet.

Shmur nåede i sit korte liv at udgive seks singler i årene 2019-2020. To af sangene, herunder "Chop", er i skrivende stund streamet mere end 200.000 gange.


Lyt til "Chop" af Shmur:

ANNONCE