x

VIDEOPREMIERE: Nicklas Sahl synger til havet


GAFFA har premiere på videoen til titelsangen "Unsolvable" fra Nicklas Sahls debutalbum, der kommer fredag 7. august. 

I et interview med GAFFA fortalte Nicklas Sahl for nylig, at hans kommende album er skrevet ud fra en devise om, at vi alle går rundt i en tilstand af uvidenhed og usikkerhed.

Og netop det tema er også omdrejningspunktet for albummets titelnummer "Unsolveable", som er udkommet i dag. Videoen til singlen har premiere her hos GAFFA. Du kan se den øverst.

I videoen ser vi sangeren gå alene rundt i strandkanten, mens han spiller guitar og synger. 

– "Unsolvable" er sangen om, når man prøver at forstå et andet menneske, men efter at have prøvet igen og igen, må man til sidst erkende, at det kan man bare ikke – og det jo en vanvittigt frustrerende situation, siger Nicklas Sahl. 

Sangeren forklarer, at han gerne vil slå sig til tåls med, at han aldrig kommer til at have alle svarene på livets store spørgsmål.

– Hver eneste gang jeg når til et punkt, hvor jeg tænker, at nu har jeg regnet livet ud og fundet fodfæste, så mister jeg det pludselig igen. Det er jeg i gang med at lære at acceptere. Lige så meget som jeg gerne vil være flere skridt foran og tro, at jeg er i kontrol med alt, så må jeg i sidste ende erkende, at det kan man vist aldrig her i livet, siger han.

Læs mere i den seneste udgave af GAFFA, hvor Nicklas Sahl er på forsiden.

Du kan også se videoen på Nicklas Sahls Facebook-side

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA