x

Femstjernede Elou Elan giver koncert i København

Femstjernede Elou Elan giver koncert i København

Det dansk-norske kæmpetalent spiller på Loppen 29. oktober

Den dansk-norske sanger og sangskriver Eva-Louise Rønnevig, også kendt som Elou Elan, har fået fem stjerner af GAFFA for begge sine album, senest That Ocean, der udkom i juni. Nu har hun annonceret en koncert på Loppen på Christiania torsdag den 29. oktober.

Grundet coronakrisen har Elou Elan kun givet ganske få optrædener efter udgivelsen af sit andet album, men hun har dog varmet op for moi Caprice på dele af deres netop afsluttede turné. Nu kan man så opleve hende til en fuldlængdekoncert, hvor hun fremfører sine afdæmpede og stemningsfulde sange i selskab med violinist Nils Gröndahl og pianist Rasmus Kjær Larsen, der begge har en fortid i Under Byen.

Da Elou Elan udgav sit første album, All That Turns i 2011, tog den indflydelsesrige franske dj, radiovært og pladeselskabsejer Gilles Peterson sangen "Sunday Times" med på en af sine compilation-plader i serien Brownswood Bubblers, og der var som sagt også roser fra GAFFA.

I tiden mellem sine to album har Elou Elan været korsanger for Niels Skousen og Nikolaj Nørlund og medlem af rockbandet Host.

Billetsalget til koncerten er i fuld gang via Loppens hjemmeside.

Koncerten afholdes for et siddende publikum efter de gældende corona-regler for maksimalt 65 personer.

LÆS OGSÅ: ELOU ELAN-ANMELDELSE: Lavmælt storværk fra dansk-norsk kæmpetalent

Varm op med albummet That Ocean:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA