x

Jada ude med powerfuld single – hør den her

Jada ude med powerfuld single – hør den her

I dag udgiver Jada sin nye single ”On Me”, der emmer af selvtillid, drama, sårbarhed og seksualitet

Er du vild med Jadas single ”Nudes”? Så er der gode nyheder. Jada har netop udgivet sin helt nye single ”On Me”, der ligesom ”Nudes” behandler de sårbare følelser – og på en måde, det er svært at sidde stille til.

Jada fortæller i en pressemeddelelse, at sangen handler om forelskelse og om at åbne sig helt op for et andet menneske og også være der for ham eller hende, når de har det svært. Sangen handler ifølge hende om, at når hun forelsker mig i et menneske, så er det både alt det, personen kan, som hun synes er fantastisk og sjovt og lækkert, men hun vil også gerne høre om de svære, skamfulde følelser, dem der gør ondt, og lave plads til dem, både i relationen og i verden.

Ifølge Jada er budskabet om, at vi netop alle rummer disse følelser og skal turde at udtrykke det og være der for hinanden rigtig vigtigt og aktuelt i dag:

”Fordi jeg er feminist, betyder maskulin følsomhed og sårbarhed meget for mig. Det er så vigtigt at arbejde for, at alle føler, de kan bede om hjælp, og at de oplever at få hjælp hos deres venner, kærester, psykologer og så videre,” fortæller den prisvindende sangerinde.

Jadas liv har ikke stået stille det seneste år. Hun har vundet hele 10 priser, herunder Danish Music Awards for årets live-navn, og kronprinsparrets Stjernedryspris på 100.000 kroner. Vores anmeldere er også helt vilde med hende, og hun høstede svimlende seks stjerner for sin optræden på Train i Århus tilbage i januar måned.

LÆS OGSÅ: Symbioseskabende stortalent

Sidste år udgav Jada desuden sit debutalbum, som høstede fem stjerner og masser af ros fra vores anmelder:

LÆS OGSÅ: Fornem debut fra én af Danmarks største nye stemmer


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA