x

Fleetwood Mac-trommeslager genskaber viral TikTok-video

Fleetwood Mac-trommeslager genskaber viral TikTok-video

Kører på skateboard og drikker tranebærjuice til tonerne af "Dreams"

Som vi skrev i sidste uge, er Fleetwood Macs 1977-klassiker "Dreams" atter blevet et hit, efter at sangen har været med i en TikTok-video, som er gået viralt. Nu har Fleetwood Macs trommeslager Mick Fleetwood også åbnet en konto på det sociale medie og har genskabt videoen, skriver NME.

I den oprindelige video ser man TikTok-brugeren Nathan Apodaca – også kendt som @420doggface208 – køre rundt på et skateboard og drikke tranebærjuice til tonerne af Fleetwood Macs "Dreams", som han synger med på. Og i sin nye video gør Mick Fleetwood præcis det samme. Se de to videoer nedenfor.

LÆS OGSÅ: Legendarisk Fleetwood Mac-sang får renæssance

73-årige Mick Fleetwood er i øvrigt det eneste oprindelige medlem af Fleetwood Mac, der har haft talrige udskiftninger siden starten i 1967. Bassist John McVie, der kom med kort efter dannelsen, er dog også stadig medlem. For tiden er de øvrige medlemmer Stevie Nicks (sang – hun synger leadvokalen på "Dreams"), Christine McVie (sang, keyboard), Neil Finn (sang, guitar) og Mike Campbell (guitar). Det mangeårige medlem Lindsey Buckingham blev fyret fra gruppen i 2018.

LÆS OGSÅ: Fleetwood Mac fyrer kernemedlem – erstattes af to stjerner

@mickfleetwood

@420doggface208 had it right. Dreams and Cranberry just hits different. ##Dreams ##CranberryDreams ##FleetwoodMac

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

@420doggface208

What a day ##420souljahz ##ec ##high ##oceanspray ##king ##cramrasberry ##mydrink ##legend ##Artober ##h2o ##steadyvibin ##cloud9 ##octoberbaby ##happyhippie

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA