x

Hotel Cecil udskyder genåbning

Hotel Cecil udskyder genåbning

Det københavnske spillested Hotel Cecil udskyder genåbning til 1. marts 2021 – næsten et år efter den store corona-nedlukning den 11. marts i år.

COVID-19 har resulteret i adskillige spillesteders nedlukning. I løbet af 2020 har flere venues dog valgt at genåbne, herunder Bremen Teater. Men Hotel Cecil, der drives af samme ejerkreds som Bremen Teater, har besluttet sig for at vente helt til den 1. marts næste år:

“Hver eneste dag de sidste mange måneder er vi mødt ind på kontoret for at finde den mindst dårlige løsning, så vi kunne afholde vores koncerter”, fortæller Hotel Cecils direktør Jesper Majdall om beslutningen i en pressemeddelelse:

“Det har ikke kun været ekstremt demotiverende. Det antager også komiske former, når vi for fjerde gang skal informere billetkøberne om, at deres koncertoplevelse er udskudt yderligere. Derfor ændrer vi nu tilgangen til opgaven og skyder genåbningen til den første forårsdag i det nye år.” 

LÆS OGSÅ: Eventbranchen lyste rødt – se billederne her

Direktøren forklarer i samme pressemeddelelse, at en del af koncerterne er blevet overtaget af Bremen Teater samt enkelte andre spillesteder i byen.

Indtil genåbningen vil folkene bag spillestedet bruge tiden på at tænke i nye og anderledes koncertformater:

 “Lidt poppet kan man sige, at særlige tider også fordrer særlige oplevelser. Det glæder vi os til at udvikle på i de kommende måneder og præsentere som en del af vores program, når vi returnerer igen til foråret,” siger Jesper Majdall.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA