Nyhed

Rapper anklaget for at skyde på WAP-stjerne – risikerer 20 års fængsel

GAFFA.dk – alt om musik

Tory Lanez skød Megan Thee Stallion i foden

Flere medier rapporterer om, at den canadiske rapper Tory Lanez er blevet tiltalt for at skyde Texas-rapper Megan Thee Stallion.

Megan Thee Stallion ligger i skrivende stund højt på hitlisterne med sit samarbejde med Cardi B. Sangen "WAP" nåede førstepladsen på Billboard Hot 100 og blev rapperens anden førsteplads i år – og nogensinde. Forårets hit i samarbejde med Beyoncé, Savage Remix, klatrede også op til den absolutte top.

Nu vidner det imidlertid om, at den støt stigende populære rapper har været ude for en alvorlig episode. Den 12. juli eskalerede et skænderi mellem hende og den canadiske rapper Tory Lanez, hvor sidstnævnte tog et automatvåben frem og skød mod Megan. Sangerens fod skulle eftersigende være blevet ramt. 

Det siges, at skænderiet startede i en bil, de begge var passagerer i. Den 27-årige Tory Lanez er nu tiltalt for hændelsen og for ulovlig våbenbesiddelse. Tilsyneladende havde de to rappere hængt ud med Kylie Jenner tidligere på aftenen.


Retssagen mod Lanez starter i morgen tirsdag, og hvis han bliver dømt for begge forbrydelser, risikerer han at få en fængselsstraf på 20 år. Megan har på sociale medier sagt, at hun blev ramt af en kugle, men uden at afsløre hvem der havde skudt hende. Det siges imidlertid, at hun senere har fortalt, at det var Tory Lanez.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I was never arrested. This whole experience was an eye opener and a blessing in disguise. I hate that it took this experience for me to learn how to protect my energy.

Et opslag delt af Hot Girl Meg (@theestallion) den




Megan Thee Stallion delte også et indlæg på Instagram, der viste skaderne på hendes fod efter skuddene. Indlægget blev senere slettet, men kan ses her.


ANNONCE