x

Smukfest melder nyt om festivalen 2021

Smukfest melder nyt om festivalen 2021

Festivalen i Skanderborg forholder sig til Corona-situationen i forhold til afviklingen af Smukfest 2021

I en pressemeddelelse beklager arrangørerne af Smukfest, at de har været fåmælte angående status på festivalens afholdelse i 2021. Men det skyldes, at de har haft travlt med at udtænke og planlægge en model, der kan give mening, selvom restriktionerne fortsætter.

Og de er rimelig optimistiske, med et løfte om, at ”to ting ligger helt fast: Vi skal være sammen, og vi skal høre fed musik!” Dog er det med at være sammen selvfølgelig en kilde til problemer for tiden, og festivalen siger også, at de fortsat ser situationen an med ansvar og opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival offentliggør overskud og forbereder 2021

De afslører dog også, at festivalbranchen som helhed står sammen om at finde ud af, hvordan de kan afholde arrangementer næste år. Talsmand for Smukfest, Søren Eskildsen, udtaler:

 – Det er muligt, at en samlet dansk festivalsæson kan afholdes, hvis festivaler og myndigheder i fællesskab laver en løsning, hvor vi med de rette tiltag minimerer smitterisikoen. Ét af elementerne er en test-boble om arrangementet. Der kan med den rette planlægning og de rigtige teknologier skabes en zone, hvor risikoen for smittespredning nedbringes så meget, at arrangementer kan afholdes på en måde, der tilnærmelsesvis er, som vi kender det.

Desuden har festivalens hjemmeside fået tilknyttet en FAQ, altså en tråd, der besvarer ofte stillede spørgsmål som ”Hvordan går det med festivalens økonomi efter aflysning i 2020?” og ”Hvordan griber I det an?”. Denne FAQ kan findes her.

LÆS OGSÅ: Smukfest annoncerer nye navne

Man kan støtte festivalen ved allerede nu at købe armbånd eller boform til Smukfest 2021 via smukshoppen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA