Nyhed

Artigeardit giver sin største koncert til dato

GAFFA.dk – alt om musik

Rapper løs i K.B. Hallen 9. april

Artigeardit har haft masser af medvind i 2020 trods corona-restriktioner. Han har både udgivet et album og en ep, Idiot og Elev4tormusik, haft flere hits som "Den værste" og "Elvis", fik også lov at gennemføre sin afbrudte turné lidt forsinket og var nomineret til både P3-Prisen ved P3 Guld og hele tre gange til Danish Music Awards – dog uden at vinde noget.

Nu offentliggør den populære rapper sin hidtil største koncert til dato, nemlig i K.B. Hallen 9. april. Han udtaler i en pressemeddelelse:


"Vi har virkelig kæmpet i år. Ikke kun for musikken, men også for at få spillet alle shows. Det har været så sindssygt at opleve fansene i hele landet, som kan teksterne til alle ens numre – det er simpelthen så vildt. Men 2021 bliver endnu vildere. Største headliner ever i K.B. Hallen og det sygeste musik, jeg nogensinde har lavet! Bare vent!”

Artigeardits live-eventyr begyndte i september 2018, hvor han kunne melde udsolgt på Ideal Bar på Vega. Et par måneder senere spillede han udsolgt Lille Vega, og siden er det gået støt fremad. Senest har Artigeardit i efteråret 2020 spillet 31 koncerter i 25 byer, herunder seks udsolgte koncerter i Store Vega – godt nok med reduceret corona-kapacitet på 450 personer per gang, men alligevel betyder det, at han har spillet for i alt 2700 personer i Store Vega, svarede til næsten to gange udsolgt under normale omstændigheder.  

GAFFA anmeldte ham på Dok5000 i Odense, og vores anmelder var begejstret.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Brandvarme Ardit sikrer legendarisk og rowdy folkefest

Billetsalget starter torsdag den 17. december kl. 10:00 via dette link. Grundet de nuværende Covid-19-restriktioner vil der være begrænset antal billetter i salg.

Varm op med "Den værste" og "Elvis" fra P3 Guld:

ANNONCE