Nyhed

Ganger annoncerer efterspurgt forårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Der er godt nyt fra Ganger, som har måttet aflyse sine december koncerter på grund af den delvise nedlukning. Der er nemlig en forårsturné i sigte.

2020 har været et godt år for Ganger. Her på GAFFA har vi således givet Gangers 2020-album Tro de sjældne seks stjerner og givet dem mærkatet som dansk pops fremtid. Samtidig kårede GAFFAs samlede skribentstab Tro som årets femtebedste danske album. Og ude i det danske landskab har begejstringen også været stor, hvor der på trods af corona har været stor efterspørgsel på Ganger-koncerter. Vores anmelder fik tilbage i september desuden en på opleveren, da han var til Ganger-koncert i Vega:

Dette gav følelsen af at gå til koncert og få en totaloplevelse, hvilket formentlig også har været kvartettens tilgang til aftenen. De mange former, maskerader og blikfang gør, at Ganger vitterligt er noget, vi ikke har set på den danske musikscene i lang tid – og Gud, hvor skal vi være taknemmelige for dem!”

Og nu er der altså endnu mere fra den populære kvintet på vej. For i dag annoncerer de altså en forårsturné, der samtidig kommer til at erstatte nogle af de koncerter, der er blevet aflyst her sidst på året på grund af den delvise nedlukning. Bandet fortæller i en mail til GAFFA, at de igen har teamet op med Maja Halling, der står for scenografien, mens Jannik Kenneth Skov Jensen (Jada, Minds of 99, Phlake) står for lyddesign.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Ganger er dansk pops fremtid

Ganger kan opleves godt rundt i landet, og du kan se listen over koncertdatoer nedenfor.

05.03.21 - Train, Aarhus


06.03.21 - Elværket, Helsingør

11.03.21 - Tobakken, Esbjerg

12.03.21 - Fermaten, Herning


13.03.21 - Sønderborghus, Sønderborg

19.03.21 - Kulturloft, Ebeltoft

20.03.21 - Gimle, Roskilde


26.03.21 - Bremen Teater, København (UDSOLGT)

26.03.21 - Bremen Teater, København 

27.03.21 - Magasinet, Odense



Billetter kan købes her

Varm op med "Styrke": 


ANNONCE