x

Kanye West udgiver ep med Sunday Service Choir

Kanye West udgiver ep med Sunday Service Choir

Fejrer Kristi fødsel

Kanye West har netop udgivet en ny ep, Emmanuel, med koret Sunday Service Choir. West har skrevet sangene og co-produceret dem, og ifølge en pressemeddelelse er sangene inspireret af "ny musik inspireret af gammel og latinsk musik", og her tænker West nok på klassisk religiøs musik med tekster på latin. Hør ep'en nedenfor.

"Emmanuel" betyder "Gud med os" på hebraisk, og ep'en er udgivet juledag "for at fejre Kristi fødsel".

Ep'en kommer præcis et år efter albummet Jesus Is Born, som også var med Sunday Service Choir og er Wests seneste fuldlængde-album. Han har siden udgivet singlerne "Wash Us in the Blood" (med Travis Scott) og "Nah Nah Nah". West lovede i sommer, at han den 24. juli ville udgive albummet DONDA: WITH CHILD og offentliggjorde også tracklisten, endda med sangenes spilletider, men albummet er endnu ikke udkommet.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Kanye og korets gospelplade er en opløftende affære

I september skrev West på Twitter, at han ikke ville udgive mere musik, før hans kontrakter med forlaget Sony/ATV og pladeselskabet Universal var udløbet.

I november var Kanye West på valg til det amerikanske præsidentvalg for sit eget parti, Birthday Party. Han modtog cirka 60.000 stemmer. Vinderen Joe Biden fik cirka 80 millioner stemmer, mens en anden kandidat uden for de to store partier, Jo Jorgensen fra Libertarian Party (og som i øvrigt har danske rødder), modtog 1,6 millioner stemmer og dermed fik tredjeflest stemmer efter Biden og Trump. West endte på en samlet niendeplads blandt kandidaterne, men har dog på Twitter antydet, at han vil stille op igen i 2024.

Lyt til Emmanuel:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA