Nyhed

BAEST klar med ny single og video – om en tortur-lejesvend

GAFFA.dk – alt om musik

"I en volds-grotte bor en specialist i smerte og lidelse"

Det succesfulde aarhusianske dødsmetalband BAEST udgiver i dag anden singleforløber fra deres kommende tredje fuldlængde-album, Necro Sapiens, der udkommer 5. marts, som vanligt via det store tyske metalselskab Century Media.

"Meathook Massacre" er titlen på den nye single, og samtidig udgiver BAEST en video, der er skabt af liveoptagelser fra studiet. Se videoen ovenfor.


Bandet udtaler i en pressemeddelelse:

“Hele pladen er indspillet live, hvor vi alle tracker samtidigt – og den opmærksomme lytter vil være i stand til at spotte, at nogle af sporene i videoen også er at finde på den færdige indspilning."

Om sangen udtaler de videre:


“I en volds-grotte bor en specialist i smerte og lidelse. En tortur-lejesvend, hvis eksistens beror på den evigt flydende strøm af grusomme og ondsindede lyster, der flyder ud af elitens sind. Vi byder jer velkommen til hans Meathook Massacre.”

BAEST blev dannet i 2015, udgav i 2016 ep'en Maria Magdalene og skrev i 2018 kontrakt med det store tyske metalselskab Century Media. Samme år udgav de så debutalbummet Danse Macabre, som i 2019 blev fulgt op af Venenum. I 2019 spillede de for cirka 18.000 personer på Copenhell, deres hidtil største koncert. Bandet er også blevet udvalgt til at varme op på internationale turnéer for navne som Abbath (tidligere sanger og guitarist i Immortal) i 2018 og Decapitated, Aborted og Entombed AD i 2019.

I 2019 vandt BAEST to GAFFA-priser i kategorierne "Årets Nye Danske Navn" og "Årets Danske Hardrock/Metaludgivelse" og blev det første dødsmetalband siden prisuddelingens begyndelse i 1991 til at vinde en pris uden for metalkategorien. Desuden vandt de i 2020 GAFFA-prisen for "Årets Danske Hardrock/Metal-udgivelse" for Venenum.


Til foråret drager bandet på danmarksturné.

LÆS OGSÅ: BAEST annoncerer nyt album og omfattende turné

 


 

ANNONCE