Nyhed

Marilyn Manson afviser misbrugsanklager – fyret af pladeselskab

GAFFA.dk – alt om musik

"Disse nylige påstande om mig er horrible forvrængninger af virkeligheden"

Marilyn Manson har nu udtalt sig om de anklager om misbrug, som ekskæresten, skuespilleren Evan Rachel Wood og fire andre kvinder rettede mod ham i går. Han afviser alle anklager.

På Instagram skriver Manson, i øvrigt med et opslag, der ikke kan kommenteres: "Naturligvis har min kunst og mit liv længe været magneter for kontroverser, men disse nylige påstande om mig er horrible forvrængninger af virkeligheden. Mine intime forhold har altid været præget af fuldt gensidige samtykker med ligestillede partnere. Uanset hvordan – og hvorfor – andre forsøger at misrepræsentere fortiden, så er det sandheden."


Artiklen fortsætter under opslaget

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Marilyn Manson (@marilynmanson)


Kort forinden var Manson blevet fyret af sit pladeselskab, Loma Vista Recordings, der skrev følgende på Instagram (også med et opslag, der ikke kan kommenteres):

"I lyset af dagens foruroligende beskyldninger fra Evan Rachel Wood og andre kvinder, der udnævnte Marilyn Manson som deres misbruger, vil Loma Vista øjeblikkeligt stoppe med at promovere hans seneste album. Vi har også besluttet ikke at arbejde sammen med Manson på noget fremtidigt projekt."

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af LOMA VISTA RECORDINGS (@lomavistarecordings)

Loma Vista har udgivet Mansons to seneste album, Heaven Upside Down fra 2017 og We Are Chaos fra 2020.


I går skrev Evan Rahel Wood på Instagram, at Marilyn Manson havde udsat hende for grooming, misbrug, hjernevask og manipulation, og flere andre kvinder fulgte efter med lignende beskyldninger.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson anklages for misbrug af Evan Rachel Wood og flere andre kvinder

Tilbage i 2017 blev Mansons daværende mangeårige bassist Twiggy Ramirez beskyldt for voldtægt af en tidligere kæreste, hvorefter Manson fyrede ham.


LÆS OGSÅ: Marilyn Manson fyrer bassist efter voldtægtsanklage

ANNONCE