Nyhed

Megan Thee Stallion færdiggør sin universitets-uddannelse

GAFFA.dk – alt om musik

‘’Savage’’-rapperen har fortsat studiet på trods af sit store gennembrud

Megan Thee Stallion har afsløret, at hun er på vej til at bestå sin bachelor i sundhedsadministration. Megan studerede på fuld tid, da hendes karriere begyndte at tage fart, men det er lykkedes hende at fortsætte sin uddannelse ved siden af musikkarrieren ved at studere på deltid og benytte sig af online-undervisning, skriver People.

Som svar på en nu slettet Twitter-post fortæller rapperen, at hun har planer om at åbne beskyttede boliger til ældre og handicappede, når hun er færdig med sin uddannelse. Thee Stallion har tidligere forklaret, at hun planlægger at bruge sine indtægter fra rap-karrieren til at åbne de beskyttede boliger og håber på at kunne ansætte nogle af sine klassekammerater til den tid. 


‘’Jeg ville gerne administrere et hospital, men jeg vidste også, at jeg stadig gerne ville være Megan Thee Stallion’’, fortæller hun. Rapperen udgav tidligere denne uge sangen ‘’Southside Forever Freestyle’’, kort tid efter at have medvirket på remixet af Ariana Grandes ‘’34+35’’ sammen med Doja Cat og Grande selv.

LÆS OGSÅ: Cardi B lægger 2020 i graven i ny, flot video


 

ANNONCE