x

Spotify på vej med streaming i Hi-Fi-kvalitet

Spotify på vej med streaming i Hi-Fi-kvalitet

Verdens måske største streamingtjeneste hæver nu barren for onlinemusik. De er på vej med Spotify HiFi, et tabsfrit format så du kan nyde musikken i den fulde kvalitet, når du streamer den

Det er ganske vist – Spotify lancerer nu deres tjeneste Spotify HiFi, et tabsfrit streamingformat, som gør, at du som lytter kan nyde musikken tæt på den oprindelige kvalitet, hvis du vælger at lytte til din favoritkunstner online.

Det er streamingtjenesten selv, der på deres virtuelle event, Stream On, der fortæller, at de er på vej med det nye musikformat.

Spotify HiFi kommer senere i løbet af året, og selvom der endnu ikke er sat dato på, så kunne Spotify fortælle, at de med det nye format vil levere musik i et tabsfrit audioformat i cd-kvalitet, direkte til alle de enheder, der kører Spority-app’en og de højttalere, der understøtter Spotify Connect.

Men træerne vokser dog ikke ind i himlen. For det er ikke alle markeder, der får adgang til det nye tabsfri format fra starten af. Spotify oplyser nemlig, at det i starten kun er "udvalgte markeder" der får tjenesten. Om Danmark er med i de markeder, er ikke oplyst, og prisen på Spotify HiFi er heller ikke noget, som Spotify har lyst til at snakke om endnu.

Men et gæt er, at den kommer til at ligge på samme prisniveau som Tidal Masters, der koster ca. 20 dollars om måneden.

LÆS OGSÅ: Snart kan du 3D-printe øreproppen til dit headset


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA