x

Sydkoreanske BLACKPINK slår endnu en rekord

Sydkoreanske BLACKPINK slår endnu en rekord

Den sydkoreanske gruppe er ikke bange for at gå forrest

Den sydkoreanske gruppe BLACKPINK skiller sig endnu engang ud ved at slå en rekord. Denne gang er der tale om musikvideoen til gruppens single ‘’Ddu-du Ddu-du’’ fra 2018, der har rundet 1,5 milliarder visninger på YouTube, afslører gruppens agentur YG Entertainment i dag ifølge NME. Det er første gang, at en musikvideo fra en K-pop-gruppe er blevet set så mange gange, og dermed overhaler BLACKPINK kollegerne fra BTS. Se videoen her:

Artiklen fortsætter efter videoen

K-pop-gruppen blev dannet i 2016, og gruppen udgav samme år en række singler, inden debutalbummet Blackpink in Your Area udkom i 2018. Det er langt fra første gang, at de syngende og dansende damer tager prisen for at være de første til noget. 

BLACKPINK var den første kvindelige K-pop-gruppe til at spille på den store, amerikanske musikfestival Coachella, da de optrådte der i 2019. Derudover var de også de første K-pop-kunstnere til at lave musik med vestlige popstjerner, og gruppen har blandt andet lavet numrene ‘’Ice Cream’’ med Selena Gomez, ‘’Sour Candy’’ med Lady Gaga og ‘’Kiss and Make Up’’ med Dua Lipa.

Tidligere denne måned skabte BLACKPINK også overskrifter, da deres live-event The Show blev streamet til ikke mindre end 280.000 seere og dermed blev den største livestreamede begivenhed af en kvindelig K-pop-gruppe i historien.

Læs også: Dua Lipa går sammen med den sydkoreanske supergruppe BLACKPINK

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA