Nyhed

St. Vincent teaser album

GAFFA.dk – alt om musik

Nyt album til maj

St. Vincent er tilsyneladende på vej med et nyt album. I hvert fald har et opslag på sitet Reddit, der viser en plakat for albummet, fået gang i spekulationerne, skriver Pitchfork. St. Vincent selv har ikke gjort meget for at dæmpe dem ved kryptisk at tweetete "Ikke noget at se her."

Ifølge plakaten får det nye album titlen Daddy's Home og udkommer 14. maj på selskabet Loma Vista Recordings, der også udsendte St. Vincents to forrige studiealbum – og som i øvrigt for nylig stoppede samarbejdet med Marilyn Manson efter overgrebsanklager mod ham.

LÆS OGSÅ: Marilyn Manson afviser misbrugsanklager – fyret af pladeselskab


"Varme Wurlitzere (el-klaver med storhedstid i 70'erne, red.), glitrende guitarer og rygrad, med frækhed og stil til flere dage. Tager dig fra uptown til downtown med den kunstner, som får dig til at forvente det uventede," står der på plakaten, som også fortæller, at albummet blandt andet udkommer på det ellers udgåede format 8-spors bånd, en forløber for kassettebåndet, der havde sin storhedstid i 60'erne og 70'erne.

Det kommende album bliver St. Vincents syvende studiealbum, hvis man medregner David Byrne-samarbejdet Love This Giant fra 2012, og er opfølgeren til det meget roste Masseduction fra 2017. Et album, GAFFAs skribenter kårede til årets bedste internationale album det år. Siden har hun udgivet det album i både en nedbarberet version med titlen Masseducation og en remixudgave i samarbejde med den russiske dj Nina Kraviz.

LÆS OGSÅ: Annie Clark fortsætter sin suveræne stime


Tilbage i december udtalte St. Vincent til magasinet Mojo, at hun ville udgive et nyt album i 2021, og at det var inspireret af funk- og soulplader fra 70'erne, eksempelvis med Stevie Wonder og Sly and the Family Stone.

ANNONCE