Nyhed

Apple rammes af komponentmangel

GAFFA.dk - alt om musik

Musikere og andre kreative folk bruger i høj grad Apples produkter, men nu tyder det på, at de nyeste versioner af iPad og MacBook bliver forsinket på grund af mangel på komponenter

Elektronisk gadgets er meget afhængige af produktion af chips, hukommelseskredse og anden elektronik, der får bits og bytes til at flyde i deres digitale pulsåre. Når der derfor sker forsinkelser i produktion af bestemte chips, så kan det ramme hårdt. Vi har set det med PlayStation og Tesla-biler, der begge blev ramt af forsinkelse i produktion af en bestemt chip.

Nu er turen så, angiveligt, kommet til en af giganterne inden for computere og tablets, nemlig Apple. Der ifølge Gizmodo nu også rammes af den globale mangel på chips, og det skulle berøre visse iPads og MacBooks.


Endnu har Apple ikke kommenteret eller bekræftet historien, men når firmaer som Tesla, GM, Samsung og Sony bliver ramt, er der meget, der tyder på, at Apple også rammes – mange af de chips der bruges, er nemlig de samme.

Gizmodo mener dog at vide, at Apple har valgt at forsinke nogle af de ordrer, de har på iPads og MacBooks, så de først kan leveres senere på året.

Det estimeres, at chipmanglen vil fortsætte resten af 2021 og muligvis godt ind i 2022.


LÆS OGSÅ: Symfoniske møbler på vej

ANNONCE