Nyhed

Nye muligheder for at være kreative

GAFFA.dk - alt om musik

En serie af nye laptops skal gøre det lettere at være kreativ og holde kontakten til venner, familie og arbejdskolleger

Kreativitet rammer ikke kun, når du sidder hjemme foran din computer. Den rammer lige så let, når du sidder på cafe, i parken eller hos venner og bekendte, og hvorfor gå glip af det øjeblik? En god laptop kan være med til at sikre, at du kan udnytte dine kreative øjeblikke, uanset hvor du måtte befinde dig. Og samtidig kan den også sikre, at du, her i disse Corona-tider, kan holde kontakten til venner, familie og kolleger.

Dell har lige sendt en ny række laptops på gaden i deres Inspiron-serie, og de er alle rettet mod folk, der ønsker at være kreative og samtidig kunne holde (video)-kontakten med andre.


De nye modeller hedder Inspiron 13, 14 og 15, Inspiron 16 Plus, og så der også dukket en særlig Inspiron 14 2-in-1 op.

Tallet hentyder til størrelsen på skærmen, og de har alle skærm, næsten, helt ud til kanten og samtidig også et tastatur, der fylder mere, så det er lettere at bruge – noget, vi alle sætter pris på, både når vi skriver og ikke mindst redigerer videoer, musik eller billeder.


Tanken med de nye laptops er blandt andet, at du skal kunne være forbundet overalt, så du let kan tage din kreativitet med dig.

Samtidig skulle skærmen være optimeret til såvel videokonferencer som afspilning af videoer fra bla. YouTube.

De kan alle lades op fra 0 til 80% strøm på kun 60 minutter, og Dell lover, at de holder batteri en hel dag.


16 Plus har fået ekstra hestekræfter, så du lettere kan få luft under vingerne på dine kreative projekter – fx når du skal redigere dine videoer, og så har det fået en skærm med 3K-opløsning.

Den sidste, Inspiron 14 2-in-1 er en blanding af en laptop og en tablet. Dermed kan du folde den sammen, så du holder og bruger den som en tablet, eller du kan stille den op i "tent-mode", hvor den står på bordet som et telt.

LÆS OGSÅ: Streamet musik skal være i højkvalitet


ANNONCE