Nyhed

VIDEO: Se liveoptagelse med seksstjernede ORM på Bornholm

GAFFA.dk – alt om musik

En koncertaflysning blev i stedet til en flot video

Det danske black metal-band ORM har udgivet en kort koncertfilm, hvor de fremfører det 15 minutter lange nummer ‘’Mit Blod’’ fra deres ep af samme navn, der udkom sidste år. En ep, som fik de maksimale seks stjerner af GAFFA. Optrædenen foregår i Rønne Teater på bandets fødeø Bornholm, hvor de oprindeligt skulle have spillet en stor koncert sidste oktober.

I stedet er det blevet til en flot og vellydende liveoptagelse af ‘’Mit Blod’’, som kan høres længere nede. Videoen er filmet af Martin Goltermann, og lyden er produceret af bandets ene sanger og guitarist Simon S. Andersen. Live-optagelsen er suppleret af smukke optagelser fra Bornholms landskaber, der indrammer ORMs nære forhold til øens historie, sagn og natur.


Gruppen blev dannet i 2015 af Simon S. Andersen og Theis W. Poulsen på vokal og guitar, Troels C. Nielsen på bas og Adam Schønemann på trommer. Bandet debuterede i 2017 med Orm, der to år senere blev fulgt op af 2019-albummet IR, der fik stor ros og fem stjerner af GAFFA.  

ORM arbejder for tiden på deres tredje studiealbum, som forventes at udkomme i 2022. Indtil albummet ser dagens lys, kan bandet opleves live til en udsolgt koncert på Bremen Teater i København den 29. maj, og i Musikhusparken i Aarhus den 8. juli, hvor Baest og Xenoblight er med.

Billetter til koncerten i Musikhusparken i Århus kan købes lige her


Læs også: STORT ORM-INTERVIEW: Inde i klippens lyse hal 

Se ORMs fremføre ‘’Mit Blod’’ her:


ANNONCE