x

Sæsonens første festival melder klar

Sæsonens første festival melder klar

"Vi har ikke givet op, selvom vi har været tæt på flere gange"

På en ellers trist dag med masseaflysninger hos de danske festivaler er der godt nyt fra den københavnske rock-og metalfestival Nordic Noise. En indendørs festival, som i lyset af den nye genåbningsaftale kan gennemføres som planlagt på spillestedet Amager Bio i den kommende weekend, 7. og 8. maj.

Festivalen har forlængst meldt udsolgt med i alt 330 solgte billetter, og den bliver således sæsonens formodentlig første festival-lignende livebegivenhed med 10 bands over to dage. 

Festivalens arrangør Michael H. Andersen fortæller i en pressemeddelelse:

"Siden starten af pandemien har vi efterhånden haft flere udgaver af Nordic Noise planlagt. Først med henblik på over 2000 gæster og store udenlandske navne. Så 500 gæster og nu endeligt 330 siddende gæster med program bestående af udelukkende danske bands. Vi har ikke givet op, selvom vi har været tæt på flere gange, og nu glæder vi os til at afholde årets første todages musikfestival. I modsætning til for et år siden, da vi afholdt Nordic Noise som verdens første to-dages livestream-festival. Og med alle de danske festivaler, der desværre har aflyst i dag, er vi glade for rent faktisk at kunne gennemføre og håber det kan ses som bare en lille solstrålehistorie i alt det mørke, der lige nu er i musikbranchen."

Festivalens lineup er som følger: 

Fredag den 7. maj:
Illdisposed 
Hatesphere (billedet)
Pectora
Demolizer 
Meridian

Lørdag den 8. maj:
Mercenary
Statement
I'll Be Damned
Black Swamp Water
Timechild

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler har aflyst


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA