Nyhed

Nyt sommer-pop-nummer fra Hjalmer

GAFFA.dk – alt om musik

Og en musikvideo med ungdomskærlighed, roadtrips og romantiske gåture ved stranden er på trapperne

Den danske singer-songwriter Hjalmer har i dag udgivet singlen “Weekend Baby” med en tilhørende musikvideo, der snart får premiere. Der er højt humør og sommerferiestemning på nummeret, der er en af sangerens egne personlige favoritsange.

”Jeg tror, vi allesammen har gået rundt med følelsen af at være lukket inde og stå stille i lang tid nu, og vi hungrer efter en ny start og en åben verden fuld af muligheder, hvor vi lægger alt det grå bag os,” fortæller Hjalmer om sangen, og tilføjer:


”Lyden er sommer og kolde drinks, og udendørs fester, der først slutter, når solen er stået op. Sæt den på i bilen, skru helt op, rul vinduerne ned, stik armen ud og sus derudad uden at kigge dig tilbage. Glem alle de voksne ting, du skal og vær fri!”.

Den 25-årige søn af Kim Larsen debuterede i 2017 med ep’en Skabt til at være ung, der blev fulgt op af 2019-albummet Midt i en drøm eller noget der ligner

Hjalmer spiller i aften en udsolgt koncert på Skråen i Aalborg, men det er stadig muligt at købe billetter til hans næste to koncerter:


Billetter til Hjalmer i Store VEGA i København d. 12. maj kan købes lige her

Billetter til Hjalmer på Dokken i Odense d. 27. maj på kan købes lige her

Læs også: STORT HJALMER-INTERVIEW: ”Jeg kan godt nyde opturene. De er lyspunkter på en sort skærm” 


Hør “Weekend Baby”:

 


ANNONCE