Nyhed

Nyt spillested og kulturplatform åbner i Aarhus i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

En meget glædelig nyhed for de kulturglade og for aktører i vækstlagsmiljøet

I første kvartal af næste år åbner det nye spillested og kulturplatform Volume Village i Aarhus under Ringgadebroen i Aarhus C. Spillestedet kommer til at være multifunktionelt og kan tilpasses til koncerter, kunstudstillinger, klubaftener, filmvisninger og andre former for events.

Kulturforeningen Aarhus Volume har fået hjælp fra sponsorer, fonde og kulturplatformen Institut for (X) til at realisere drømmen om et urbant kulturelt knudepunkt i Danmark. Volume Village bliver en platform for den urbane kulturscene, med primært fokus på musik, hvor vægstlagsaktører og skabende kræfter i byen kan mødes, udveksle idéer og opleve hinandens initiativer og arrangementer. Volume Village vil have kapacitet til 349 gæster.


”Volume Village er et fantastisk initiativ og en enestående mulighed for at skabe en fælles platform for en kultur og musikstil, der måske ikke helt er på radaren hos de øvrige musikinstitutioner i landet. Et helt igennem organisk og “bottom-up”-projekt, der kommer til at betyde meget for miljøet, og som vi er meget glade for bliver forankret her i Aarhus”, fortæller Jesper Mardahl fra Promus & Music City Aarhus 2022.

LÆS OGSÅ: Aarhus-spillestedet Tape genopstår under nyt navn 

ANNONCE