Nyhed

GAFFA-fotograf udstiller koncertfotos

GAFFA.dk – alt om musik

Se nogle af de mange fotos fra forskellige musikbegivenheder, som Per Lange har taget gennem tiden

Musikkens Hus i Aalborg præsenterer særudstillingen Surrounded by Music, med musikfotos der er taget af den prisbelønnede fotograf Per Lange ‒ som blandt andet er af GAFFAs faste fotografer og også arbejder for blandt andet Ekstra Bladet.

I en tid, hvor vi alle savner koncerter og fællesskabet omkring musikken, kan man komme lidt i stemning med de mange historiske musikfotos i Musikkens Hus. Udstillingen byder på billeder af blandt andet The Flaming Lips (billedet), The Rolling Stones, Iggy Pop, Prince, Metallica, Elton John, AC/DC, 30 Seconds to Mars, Miley Cyrus, Cardi B og


Per Lange har både været lydmand på spillesteder, festivaler og teatre, musikproducer med eget indspilningsstudie og så har han, som omtalt, fotograferet diverse musikbegivenheder over årene. Han har modtaget prisen for Årets Musikfoto i 2009, Årets Danske Rockfoto og Årets Publikumsfoto i 2017 og Årets Publikumsfoto i 2019 for sit arbejde som fotograf.

Udstillingen kan opleves indtil den 9. juli, og der er gratis entre i Musikkens Hus, som har åbent fra klokken 10:00 til klokken 16:00 mandag til fredag.

Se nogle flere af billederne i videoen nedenfor.


LÆS OGSÅ: Nick Cave-udstilling genåbner – og forlænges

ANNONCE