Nyhed

Nu kommer der virtuelle koncerter til Spotify

GAFFA.dk - alt om musik

Når vi stadig ikke kan komme til de fysiske koncerter, så må det jo ske virtuelt, og nu er Spotify klar til at præsentere deres brugere for virtuelle koncerter

I løbet af den næste måned vil Spotify åbne for køb af billetter til intime, virtuelle, koncerter i samarbejde med produceren Driift.

Her og nu har Spotify planlagt fem koncerter, hvor den første går live den 27. maj, og så går der kun en uge mellem de koncerterne, der er planlagt til at være et sted mellem 40 og 75 minutter.


Spotify lover, at kunstnerne vil optræde med både velkendte og nye sange, så der vil være noget spændende at komme efter til de virtuelle oplevelser.

De første fem koncerter bliver med The Black Keys, Rag’n’Bone Man, Bleachers, Leon Bridges og girl in red.

Det er dog ikke alle, der vil blive præsenteret for muligheden for at købe billetter til koncerterne. Spotify oplyser i en pressemeddelelse, at notifikationer om koncerterne er personlige, og det betyder, at det kun er brugere, som Spotify tror vil ønske at få oplysningerne, der vil blive præsenteret for dem. Så umiddelbart vil fans af de fem kunstnere få muligheden, og så dem der lytter til musik, der minder om det.


Samtidig fortæller Spotify at alle dog kan købe en billet på spotify.live, hvis de ønsker det. Det kræver, at du er bruger på Spotify, men det er ikke et krav, at du er betalende bruger.

Præcist hvordan koncerten vil blive præsenteret for tilskuerne, eller om det vil blive muligt at interagere med de optrædende, oplyser Spotify ikke.

LÆS OGSÅ: Nyt socialt medie bekæmper ulovlig deling af musik


ANNONCE