Nyhed

Windows 11 kommer allerede i denne måned

GAFFA.dk - alt om musik

Hvis du gik og troede, at Windows 10 ville være den sidste version af Windows nogensinde, så tro om igen. Microsoft er på vej næste generation, og den lander allerede i slutningen af denne måned

Windows 10 skulle være den version af Windows, der endte alle versioner af Windows. Da softwaregiganten Microsoft annoncerede Windows 10, lød det samtidig, at der aldrig ville komme en version 11, men at Windows 10 bare løbende ville blive opgraderet.

Men man har et standpunkt til man tager et nyt, og nu er Microsoft, ifølge internetmediet The Verge, klar med version 11 af deres operativsystem, og den skulle blive lanceret d. 24. juni, hvor Microsoft har planlagt en stor Windows-event.


Herudover har der været rygter online om, at der er et nyt udseende på vej til Windows, og at kodenavnet her er Sun Walley.

Internet nyhedsmediet T3 mener også, at der er en Windows 11 på vej. De oplever, at der er alt for meget fokus på Windows i den kommende event fra Microsoft til blot at være en opdatering til Windows 10.

Hvad så vi kan vente os fra Windows 11, må vi vente et par uger med at finde ud af.


LÆS OGSÅ: Nu skal headsettet indstille sig selv

ANNONCE