Nyhed

Spotify vil udfordre Clubhouse

GAFFA.dk - alt om musik

Det kan være et spændende tidsfordriv at diskutere musiknørdede emner som eksempelvis shoegazebands fra starten af 90’erne, emobands fra midten af 00'erne eller grunge, men det kan også være svært at finde ligesindede. For hvem ved, hvad Kevin Shields' vigtigste værktøj var? (spoiler – det var en tremoloarm), eller hvem der egentlig opfandt grunge? Nu kommer en svensk gigant med et medie, hvor disse emner kan diskuteres

Metoderne til at kommunikere på internettet ser aldrig ud til at ebbe ud. Ikke mindst i det seneste år har mange lært nye udtryk som "Teams", "Zoom", "Meet" og senest Clubhouse. Spotify kaster sig nu ind i spillet, og med en sindssyg stor brugerbase er det måske ikke helt uventet, at en ny chattjeneste nu lanceres.

GreenRoom er navnet på den nye app og skal ligesom årets store dille, Clubhouse, fungere som et chatrum, som folk kan hoppe ind og ud af og deltage i forskellige diskussioner om alt mellem himmel og jord.


Lidt som en typisk podcast, bare live. Jeg antager, at samtalerne vil dreje sig mere om musik, men der er virkelig intet, der siger, at det skal være sådan, ikke mindst når appen bliver uafhængig. Tjenesten har tidligere eksisteret under navnet "Locker Room", men nu vælger Spotify at sprøjte nyt vand på den for at annoncere navnet GreenRoom.

Kilde: feber.se

LÆS OGSÅ: Shazam identificerer over en milliard sange om måneden


ANNONCE