x

Nystartede Føniks Festival afslører de første navne på årets program

Nystartede Føniks Festival afslører de første navne på årets program

Den nystartede festival er født ud af et ønske om at genstarte kulturen, og arrangørerne kommer begge fra den etablerede festivalbranche

Folkene bag festivalvirksomheden Volt har arrangeret Føniks Festival, der bliver afviklet fra d. 28. til d. 31. juli i Odsherred, på Anneberghus, Odsherred Museum og Hempel Glasmuseum.

Festivalen har nu løftet sløret for de første navne på musikprogrammet og annoncerer i den forbindelse, at Calby, Blaue Blume, Andreas Odbjerg, Ganger, Lord Siva, Soleima (billedet), Barselona, Fraads, Barbro, Tomas Høffding, Josefinity, Marcus.wav, Sekuoia, BBYBITES, DJ Ary og ELOQ lægger vejen forbi festivalen i år. 

Cecilia Høholt Nielsen, der er medstifter og konceptansvarlig, fortæller følgende om navngivningen af festivalen: “Myten om Fugl Føniks handler om, hvordan føniksfuglen genopstår af sin egen aske. Smukkere og stærkere end før. Det samme gør kulturen, og vi vil give den en scene, hvor vi kan opleve håb og drømme blive til virkelighed”.

Arrangørerne ønsker, at festivalen skal være en scene for fremtidens musiknavne, og derfor er de nyere, danske artister i fokus på programmet. Ud over musikken vil det også være muligt at opleve de flotte omgivelser, i form af blandt andet voldgraven i Annerberghus’ park og udsigten over fjorden fra Glasmuseet.

Festivalen har kapacitet til 1.000 mennesker, og gyldigt coronapas er påkrævet for at kunne deltage. Partoutbillet eller endagsbilletter kan købes lige her

LÆS OGSÅ: Smukfest klar med koncertrække – se hele programmet her 

Onsdag d. 28. juli

Calby

Blaue Blume

Babro

Thomas Høffding

Josefinity (DJ-set)

 

Torsdag d. 29. juli

Lord Siva

Soleima x Livestrings

DJ Ary (DJ-set)

 

Fredag d. 20. juli

Andreas Odbjerg

Ganger

Marcus.wav

Sekuoia (DJ-set)

 

Lørdag d. 31. juli

Barselona

FRAADS

BBYBITES

ELOQ (DJ-set)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA