Nyhed

Roland frigiver mixerbord til streaming

GAFFA.dk - alt om musik

Livestreaming af lyd er ikke stor kunst med nutidens teknologi. Hvis du på den anden side vil medtage mere end en stemme eller et instrument på YouTube eller TikTok, kan det være klart mere problematisk. Roland har bemærket dette og lancerer nu et specielt udviklet mixerbord.

En almindelig mobiltelefon i dag kan faktisk klare sig godt, når det gælder optagelse af lyd i anstændig kvalitet.

Optagelser på en iPhone skaber for eksempel en speciel lyd, der kan være fuldt brugbar i musikproduktioner, selvom det endnu ikke er en løsning til et større ensemble. I en nylig pressemeddelelse annoncerer Roland, at de har gang i et mixerbord dedikeret til mobiltelefoner.


The Go: Mixer Pro-Xs hovedformål ser ud til at være at gøre det lettere for musikere, podcastere og streamere, der gerne vil kunne producere en anstændig lyd, uden problemer, til deres kreationer - uanset om de er hjemme eller på farten. Hvor godt dette fungerer, skal stadig ses, men formålet er, at kunne sende mere end en lydkilde live via din telefon på samme tid.

The Go: Mixer Pro-X er udstyret med i alt seks indgange, delvist XLR til mikrofon, men også dedikerede linjeindgange til guitar, bas og en anden beregnet til synths. Med hensyn til drift lover Roland en batterilevetid på mere end fire timer. Hvis den er tilsluttet en telefon (hvilket naturligvis er det primære formål), er den ansvarlig for driftstiden.

Der er endnu ikke angivet nogen pris eller frigivelsesdato.


LÆS OGSÅ: Se delvist hentede film på Android

ANNONCE