x

Den elektroniske festival Karrusel offentliggør internationale dj's

Den elektroniske festival Karrusel offentliggør internationale dj's

Oplev blandt andre The Blessed Madonna, der har remixet hele Dua Lipas seneste album

Den københavnske elektroniske festival Karrusel, der foregår på Refshaleøen den 26.-28. august og har samme arrangører som Distortion, har netop offentliggjort en stribe nye internationale dj's, herunder et af klubverdenens varmeste navne lige nu.

Festivalen gæstes nemlig af blandt andre den succesfulde amerikanske house-dj The Blessed Madonna (tidligere kendt som The Black Madonna), der blandt andet har hittet med remixes af navne som Dua Lipa (hun har remixet hele Dua Lipas seneste album Future Nostalgia til albummet Club Future Nostalgia), Robyn og Georgia og har gjort sig bemærket med dj-sæt på toneangivende elektroniske scener som XOYO i London, Panorama Bar i Berlin, Coachella Festival i USA og gennem faste værtskaber på radiokanalerne BBC Radio One og Rinse FM. Marea Stamper, som er hendes borgerlige navn, har desuden været udråbt af Mixmag som ”DJ of the Year” i 2016.

Karrusel har tidligere annonceret belgiske Charlotte de Witte, der også er en meget omtalt og rost kunstner inden for dansemusikken lige nu.

Karrusel har desuden offentliggjort følgende navne, med festivalens egne ord:

Australske Mall Grab er bannerfører for genren "outsider-house", som kendes ved rå, og hårdtpumpende lo-fi-produktioner.

Inga Mauer fra Skt. Petersborg i Rusland kendes på sin kompromisløse tilgang til techno og house-musik. Hun er fremadstormende på den elektroniske scene, som i den grad er i bevægelse mod en mere industriel og rå lyd. 

Festivalen kan huse omkring 4.000 personer per dag fordelt på to sektioner. Festivalen finder sted på et grønt område på Refshaleøen, og ud over musikken, herunder en ny, lille-dj-scene, kan man som noget nyt blandt andet tage en tur i en ægte 50’er-karrusel-forlystelse i metal, som ifølge festivalen "spinner hele natten i trætoppene over dansegulvet".

Karrusel foregik oprindeligt i Odense fra 2014 til 2017, hvorefter den – da Odense Kommune stoppede støtten til festivalen – genopstod i København i 2019. Grundet corona kunne den ikke gennemføres i 2020, men nu er den altså tilbage. Festivalen har gennem alle årene været arrangeret af Nus/Nus, der også står bag Distortion, der desværre måtte aflyse for andet år i træk i år grundet corona-restriktioner. Karrusel er altså det tætteste, vi kommer på Distortion i år.

Overblik:

  • The Blessed Madonna (US) – spilledag lørdag 28. aug.
  • Charlotte de Witte (BE) – spilledag torsdag 26. aug.
  • Inga Mauer (RU) – spilledag torsdag 26. aug.
  • Mall Grab (AU) – spilledag lørdag 28. aug.
  • Ny lille dj-scene og en ægte karrusel-forlystelse tilføjes til festivalen i dag
  • Øvrige navne annonceres senere
  • Billetter er i salg på karrusel.dk (aldergrænse 18 år)
  • Festivalen kan huse 4.000 gæster

LÆS OGSÅ: OPDATERET OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve denne sommer

Varm op med Dua Lipas "Levitating" featuring Madonna og Missy Elliott, remixet af The Blessed Madonna:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA