Nyhed

Skærmproducent klar med gaming-headset

GAFFA.dk - alt om musik

Lyd er vigtigt for alle, ikke mindst gamere, og nu vil skærmproducent have en bid af det marked og lancerer deres første gaming-headset

Når kuglerne flyver rundt om ørerne, når du sidder og lytter efter fjenderne eller skal høre dine teammates i dit favorit onlinespil, så er lyden det vigtigste input, og det kræver et godt gaming-headset.

Netop headsets til gamerne er blevet et stort marked, og nu vil MMD, der står bag de kendte Philips-computerskærme, være med på dette marked og har lige lanceret deres første serie af gaming-headets i en serie, de kalder Philips Gaming.


Der kommer til en start to headsets i den nye serie af headsets, og det første er TAGH301BL, der er et kablet headset, og MMD lover, at det er udviklet med en bøjlekonstruktion, der skulle give en personlig og behagelig pasform. Komforten skulle også være sikret med bløde ørepuder, og så ligger vægten helt nede på 211 gram, så det skulle være muligt at have dem på under langvarige gaming-sessioner, uden at vægten bliver en generende faktor.

Når det så kommer til lyden, er headsettet udstyret med 40mm drivere, og MMD lover, at det skulle give en fyldig lyd og god bas.


(Philips TAGH401BL. Foto: MMD)

Headsettet ligger i den billige ende, når det kommer til pris, og du skal kun finde omkring 280 kroner for at gå hjem med dette nye headset.

Det andet af de nye gaming-headsets er TAGH401BL, der ligeledes er et kablet headset. Her har MMD brugt Dirac HD/3D-lydteknologien, hvilket skulle give en markant opgradering af lydkvaliteten, så gameren nøjagtigt kan høre, hvorfra lyde måtte komme. MMD lover også, at lyden skulle være naturlig og behagelig.


Det kræver dog en Windows-computer for at bruge den funktion, så hvis du gamer på en Mac-computer, har du ikke adgang til 3D- og HD-teknologien.

Igen er det et let headset, vægten er på 250 gram, og hovedbøjlen er justerbar for at give en god komfort.

Prisen ligger lidt højere, her skal du finde omkring 450 kroner, hvis du vil have det med hjem.


Begge headsets kommer i handlen her i august.

LÆS OGSÅ: Nyt high-end musiksystem i retrodesign

ANNONCE