Nyhed

School of X og talentet Mercedess giver intimkoncert i weekenden

GAFFA.dk – alt om musik

De to navne giver dobbeltkoncert i Nikolaj Kunsthal i København 7. august

Lørdag den 7. august kan man opleve to af tidens store danske musiktalenter, School of X og Mercedess, give hver sin intimkoncert i Nikolaj Kunsthal i København.

Koncerterne er en del af et heldagsarrangement med fællesspisning fra langbord i den gamle Sct. Nicolai Kirke. Middagen er dog udsolgt, men der er stadig billetter til koncerterne, der begynder klokken 21.


School of X er et alias for indiepop-sanger, sangskriver, trommeslager med mere Rasmus Littauer, der den 24. september udgiver sit andet album, Dancing Through the Void, opfølgeren til fuldlængdedebuten Armlock fra maj 2020. Han debuterede i 2017 med ep'en Faded. Dream. (2017), som han i 2019 fulgte op med ep'en Destiny. Alle udgivelser samt flere School of X-koncerter har i øvrigt fået enten fire eller fem stjerner af GAFFA.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Underskøn, flygtig sommerflirt

Mercedess (billedet) fremfører elegant popmusik med kant og et strejf af Lana Del Rey-stemning. Hun har indtil videre udgivet tre singler over det sidste år, "Goddess", "Shy Gangster" og "Serious Dancing".


Mercedess med det borgerlige navn Mercedes Botoft er i øvrigt formodentlig en af dem, der har bevidnet flest koncerter på det ikoniske spillested og hotel Gæstgiveren i Allinge på Bornholm. Det er nemlig hendes familie, der ejer stedet. 

Billetsalget til dobbeltkoncerten er i fuld gang på Ticketmaster.

Varm op med School of X's helt nye single, "Race for Caress" og Mercedess' "Serious Dancing":

ANNONCE